Presentació Escola

Presentació Escola portada genialli 2020El professorat del Centre Artístic Musical de Bétera ens han confeccionat una presentació molt didàctica, en la que podem descobrir com es i com se treballa a la nostra escola. Entreu i voreu…

Localització

La seu del Centre Artístic Musical de Bétera es troba en els baixos de la Casa de la Cultura, popularment coneguda com “El Palauet” a molt curta distància de l’estació del metro, línia 1. 

Història de la Societat

Història del CAM de Bétera des de la seua fundació fins a avui. Directors, premis, esdeveniments rellevants, el origens, fotos… História de la societat.

L’escola del Centre Artístic Musical de Bétera

A dia de hui, l’escola conta amb 28 professors/es de totes les especialitats que formen part de les agrupacions i 290 alumnes de les distintes etapes formatives.

Centre artístic musical de Bétera – Música Bétera

L’escola del Centre Artístic Musical de Bétera, s’inicia l’any 1969, paral·lelament a la reconstrucció de la banda amb músics i instruments de les dos antigues societats musicals que havien a Bétera, abans de la guerra civil. Al començament s’imparteixen les classes al Castell i després a la casa del carrer Sant Miquel. Poc a poc el nombre de xiquets/etes va augmentant, col·laborant com a professors importants musics.

Els alumnes es preparaven a l’escola per examinar-se amb la modalitat de “LLIURE” al Conservatori amb la Llei del Pla 66, i prompte col·laboren com a professors els primers estudiants de Conservatori: Vicent Aloy Bes, Josepa Campos Aparisi i Jorge Peris Pérez.

En aquest període es fan les classes al C/ Colon i C/ Estació (antiga caserna de la Guàrdia Civil) –actual “Palauet”-, fins l’any 1979 en que es donà un estímul important a l’escola, donant-li una estructura molt ben definida.

A dia de hui, l’escola conta amb 28 professors/es de totes les especialitats que formen part de les agrupacions i 290 alumnes de les distintes etapes formatives, infantil, elementals i professionals, així com l’ensenyament amateur per a membres de les agrupacions.

portada2 beteraportada2 consolat de marportada2 gestoria ferrandoportada2 autocares ramon

Localització

Contacte amb nosaltres

Nom*

Correu electrònic*

Assumpte

Missatge