Presentació Escola

Presentació Escola portada genialli 2020El professorat del Centre Artístic Musical de Bétera ens han confeccionat una presentació molt didàctica, en la que podem descobrir com es i com se treballa a la nostra escola. Entreu i voreu…

BatuCAM!!

BatuCAM!! batucada

Taller de Batucada sense límit d’edat, requisit passió pel ritme
Dimecres de 20:00 a 21:00 (horari lectiu)
Matrícula al 50% fins el 30 de juny

Campanya Excel·lent 2022

Campanya Excel·lent 2022 Ajudes a les societats musicals

El centre artístic Musical de Bétera, ha pogut adquirir nous instruments per a l’escola, subvencionats per la Diputació de València dintre de la campanya EXCEL·LENT 2022 Ajudes a les societats musicals.

 

Campanya Excel·lent 2022 campanya excel  lent 2022

 

Localització

La seu del Centre Artístic Musical de Bétera es troba en els baixos de la Casa de la Cultura, popularment coneguda com “El Palauet” a molt curta distància de l’estació del metro, línia 1. 

Història de la Societat

Història del CAM de Bétera des de la seua fundació fins a avui. Directors, premis, esdeveniments rellevants, el origens, fotos… História de la societat.

L’escola del Centre Artístic Musical de Bétera

A dia de hui, l’escola conta amb 28 professors/es de totes les especialitats que formen part de les agrupacions i 290 alumnes de les distintes etapes formatives.

Centre artístic musical de Bétera – Música Bétera

L’escola del Centre Artístic Musical de Bétera, s’inicia l’any 1969, paral·lelament a la reconstrucció de la banda amb músics i instruments de les dos antigues societats musicals que havien a Bétera, abans de la guerra civil. Al començament s’imparteixen les classes al Castell i després a la casa del carrer Sant Miquel. Poc a poc el nombre de xiquets/etes va augmentant, col·laborant com a professors importants musics.

Els alumnes es preparaven a l’escola per a examinar-se amb la modalitat de “LLIURE” en el Conservatori amb la Llei del Pla 66, i prompte col·laboren com a professors els primers estudiants de Conservatori: Vicent Aloy Bes, Josepa Campos Aparisi i Jordi Peris Pérez.

En aquest període es donen les classes en C/ Còlon i C/ Estació (antiga caserna de la Guàrdia Civil) -actual “Palauet” -, fins a 1979 en què es va donar un estímul important a l’escola, donant-li una estructura molt ben definida.

Hui dia, l’escola compta amb 28 professors/as de totes les especialitats que formen part de les agrupacions i 290 alumnes de les diferents etapes formatives, infantil, elementals i professionals, així com l’ensenyament amateur per a membres de les agrupacions.

 

música bétera Música Bétera beteramúsica bétera Música Bétera consolat de marmúsica bétera Música Bétera gestoria ferrandomúsica bétera Música Bétera autocares ramon