El Director Captura de pantalla 2016 12 20 a las 10ALFONSO BAUTISTA PIQUER

Naix a Rafelbunyol (València), el 28 de Juny de 1978. Comença els seus estudis musicals en l’Escola de Música de la seua població amb el professor D. Jesús Martí Corretja .

Posteriorment es trasllada al Conservatori de València on acaba els estudis de Grau Elemental i Mitjà, en l’Especialitat de Saxofon, obtenint les màximes qualificacions, amb professors com Miguel Llopis, Ángel Molina, Manuel Segarra, Javier De la Vega, Jesús Orón García, amb el qual contínua els seus estudis finalitzant-los en 2002, en el Conservatori Superior de Música de Castelló.

Ha participat en nombrosos Cursos de Perfeccionament a Cullera, Sagunt, Rafelbunyol, Gandia amb professors de prestigi internacional com Miguel Llopis, Amparo Madrid, Jesús Orón, Manuel Miján, Claude Delangle.

Ha estat requerit en nombroses ocasions com reforç de moltes bandes, realitzant nombroses gires per la geografia Espanyola (Galícia, Madrid,Teruel Huelva, Almería, Mallorca, Alacant, València, Castelló, etc..) i Internacional (Portugal, Àustria, França, Alemanya) i orquestres com l’Orquestra “Les Perles de Moscou”, dirigida per Luís SanJaime.

Realitza concerts amb ensembles de saxofons amb el del Conservatori Municipal de Meliana i amb el Ensemble de Castelló amb el qual va participar en les IV Jornades Mediterrànies Sobre el Saxofó celebrades a Alacant (Abril 2001).

És membre fundador del Quartet de Saxofons “Saxapel“ i el ensemble de Saxofons d’Almassora amb el qual realitza sovint concerts i audicions.

És membre des de 2001 a 2004 de la Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, actuant en tota la comunitat Valenciana i a Galícia.

Amb la seua banda, “La Primitiva” de Rafelbunyol, ha aconseguits grans èxits destacant els 3 Premis i Esment d’Honor,en els anys 2004 i 2005.

Director convidat en la banda Unió musical Tres Forques, Sdad Musical Santa Cecilia de Nàquera, Va unir Musical de Yàtova, “La Primitiva” de Rafelbunyol, Banda Municipal de Villena, B. Juvenil i Banda Unió Musical de San Isidro (València), “La Popular” de Pedralba i en pràctiques amb la Banda de la Pobla del Duc, i Muro’d Alcoi. El seu interès per la pedagogia li duu a realitzar el CAP, a Barcelona en 2003; així com diferents cursos de formació pedagògica. Rebent classes magistrals sobre l’Estètica en la música per D. Enrico Fubini.

Cursa durant 4 anys adreça de banda amb el professor Jose Rafael Pascual Vilaplana, en l’escola comarcal de la’Vall d Albaida i el Comptat.

En l’actualitat és Professor de Saxofon, Solfeig i Cap d’Estudis en l’Escola de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol. Professor de Saxofó de l’Escola de Música de la Soc. Musical Sta. Cecília de Nàquera, Professor de Saxofó i Director de l’Escola de la Unión Musical de la Pobla de Farnals, del Centre d’estudis elementals Col·legi “La Purísima”. Director de la Banda Juvenil Centre Artístic Musical de Bétera, Banda Juvenil i Banda Infantil de la Pobla de Farnals
Així mateix segueix els seus estudis de Saxofó amb Jesús Orón, i estudia Direcció de Banda amb el Professor José Rafael Pascual-Vilaplana