La Directora Captura de pantalla 2016 12 20 a las 10Josepa Campos Aparisi

Naix a Bétera. Als 9 anys comença els estudis de música a l’ acadèmia del Centre Artístic Musical de Bétera, ingressant a la banda a l’ edat de 12 anys, sient una de les tres primeres integrants femenines. Continua els seus estudis al Conservatori Superior de Música de València, obtenint el títol de professora superior en l’ especialitat de saxo, obtenint a més a més el Premi d’ Honor.

Està en posessió del CAP (Curs d’ Adaptació Pedagógica) per la Universitat de València. Ha realitzat cursos de perfeccionament de saxo, pedagogía musical, adaptació pedagógica a la LOGSE, direcció de cors i analisi d’ obres musicals.

La seua activitat docent s’ inicia a l’ escola del Centre Artístic Musical de Bétera a l’ edat de 14 anys, impartint classes de saxo, llenguatge musical i conjunt vocal, llavor que continua desenvolupant a l’ actualitat.

 

Ha estat:
• Directora de la banda i escola de la societat musical Eslava d’ Albuixech
• Directora de l’ escola del Centre Artístic Musical de Bétera
• Directora i fundadora del Cor del Centre Artístic Musical de Bétera.
• Directora convidada del Cor Unió Musical de L’ Eliana
• Directora del Cor Juvenil de la parròquia Purísima Concepció de Bétera

L’ activitat docent la compagina amb els càrrecs directius, primer com a secretària durant 20 anys, i després com a presidenta al sí de la societat musical del Centre Artístic Musical de Bétera.