Directors titulars Captura de pantalla 2016 12 20 a las 10Jesús Segura Torres

Naix el 6 de Desembre de l’any 1989 en Armilla (Granada). A l’edat  de tres anys comença a estudiar violí en Joventuts Musicals de Granada  per a posteriorment continuar-los als 8 anys en el Conservatori Professional de Música de Granada, on va cursar els seus estudis amb la professora Pilar Ramírez, Auxiliadora Moreno, Antonio Romera, tots ells de violí, i en cambra de grau elemental és quan comença a estudiar viola  amb Pablo García.

Queda primer en la seua promoció de viola en el pas a Grau Mitjà. Cursa Grau Mitjà amb Pablo García, Elena Cogollos, Ramón Canet, Elena Gil, Almudena García i alhora rep classes magistrals de Donald Lyions  (Toronto), Julia Deyneka  i Félix Schwartz (Alemanya).

Ha rebut el Primer Premi de Corda del nivell juvenil en el concurs nacional de la  Línia de la Concepció Cadis, Primer Premi de Corda del nivell Juvenil del Conservatori Professional  de Música Ángel Barris de Granada, 2n Premi de corda Modalitat B del Conservatori Professional de Música “Ángel Barris” de Granada i diploma  de finalista en el nivell juvenil en la categoria de corda d’aquest  Conservatori.

Ha realitzat cursos de perfeccionament instrumental amb professors com Pablo García, Miguel Ángel  Balaguer, Santiago Cantó, Danuta  Glowacka-Pitet, Jesse  Levine  i Pascal  Robault.

Ha col.laborat amb orquestres com la West-Eastern  Divan  de Barenboim, l’Orquestra de l’Acadèmia d’Estudis Orquestale  Barenboim-Said  de Sevilla, la Camerata  de Corda de Joventuts Musicals, l’Orquestra de la Universitat de Granada, l’Orquestra de Professors del Conservatori Professional de Música “Ángel Barris” de Granada, l’Orquestra Ciutat de Granada, l’Orquestra Jove de Granada, l’Orquestra Ciutat de Priego  (Còrdova), la Jove  Orquestra Barroca Valenciana, l’Orquestra Ciutat de Torrent, l’Orquestra  Filarmònica  de València, l’Orquestra Sinfònica de València, l’Orquestra Nacional d’Espanya, l’Agrupació Instrumental Francesa (París), l’Orquestra de l’Acadèmia  Europea i l’Orquestra Staatskapelle  de Berlín.

Ha realitzat nombroses actuacions amb formacions camerístiques com duo de Viola i Piano, quartet de cordes, i formacions mixtes de vent i corda, les quals li han dut a tocar en els llocs més emblemàtics de l’àmbit nacional i internacional tals com París, Murat i Laguiole (França), Nazareth i Belén (Israel), Berlín (Alemanya).

Actualment és professor de viola i orquestra en el CAM de Bétera i al mateix temps finalitza estudis de viola en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València.

Va ser Director de l’Orquestra Juvenil del Centre Artístic Musical de Bétera des de 2010 fins a 2011.