El Director Captura de pantalla 2016 12 20 a las 10Carlos Vicente Durá Durá

Inicia els seus estudis en el Conservatori de Música de València, amb Juan Alós i continua amb la professora Catalina Roig. La titulació Superior de Violí, i la de Música de Cambra la realitza en el Conservatori Superior de Múrcia, amb Joaquin Palomares i Emilio Baró, respectivament. Ha participat en diferents Cursos de Perfeccionament amb Joaquin Palomares, Agustín Leon Ara, Juan Llinares, Ferenc Rados i Michael Thomas, entre d´altres.

La seua experiència orquestral s’inicia amb l´Orquestra del Conservatori de València, on va ser concertino a més de participar com a solista. Després va ser membre de l’Orquestra de la Regió de Múrcia i membre fundador del Collegium Instrumental de València, així com del quartet de corda Gregal. Col·labora amb l’Orquestra Simfònica de València, Grup Instrumental de València, l´Orquestra Turiae Camerata i l’Orquestra Simfònica de Torrent.
Actualment és  professor de violí del Conservatori Professional de la Vall d’Uixó i director de l’Orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera.