Directors titulars Captura de pantalla 2016 12 20 a las 10Víctor Gámez Zaragozá

Professor Superior de Trombó.Comença els seus estudis en el CAM de Bétera, cursa els estudis de Grau Mitjà en els conservatoris de Riba-roja del Túria i Llíria, i finalitza el Grau Superior al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid amb Menció d’Honor.
Amplia els seus estudis amb cursos de perfeccionament amb professors com Juan Bta. Abad, Carlos Gil, Indalecio Bonet, Gilles Milliere, Dany Bonvin, Branimir Slokar o Ramon Cardo entre altres, finalitza els estudis de Música de Cambra al Conservatori Superior de València “Joaquín Rodrigo” i estudia harmonia, llenguatge i improvisació a la Escola de Jazz del CAM de Bétera.Obté el Post-Grau en la especialitat de trombó en el Conservatori Superior de Castelló.Primer Premi al II Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva.És membre de la banda del CAM de Bétera des del 1987 i  trombó primer-solista des de l’any 1992.
Ha col.laborat amb l’Orquestra Clàssica de València i amb la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana. La seua versàtil activitat es manifesta també en el seu treball a Enjazzats Big Band i la continuada col.laboració amb grups de música regional en les seues actuacions i gravacions.
Membre del grup “Metalls de Bétera” i del quartet de trombons “Kedurabalabara”.La activitat musical de Víctor Gámez es completa amb la seua tasca com a director de l’Orquestra del CAM de Bétera des de l’any 2006 i amb el seu treball com a docent al Conservatori de Ensenyaments Professionals“Ciutat de Moncada” des del curs 2002-2003, el Centre Integrat de Ensenyaments Elementals “La Purísima” de València i l’Escola de Música del CAM de Bétera.

Va ser Director Titular de l’Orquestra del Centre Artístic Musical de Bétera des de la seua creació, en 2006, fins al 2011.